Nabídka služeb

ANALÝZA SLOŽENÍ TĚLA

Senzorová měřící technologie přístrojem OMRON BF 511. Více informací naleznete ZDE.

PORADENSTVÍ

Pro jednotlivce i skupiny, krátkodobé i dlouhodobé programy.

→ Racionální – zdraví prospěšná výživa
Výživa jako prevence nemocí, a k udržení ideální tělesné hmotnosti. Vhodná pro každého, kdo se chce naučit zásadám zdravého stravování, aneb jak dostat výživová doporučení na talíř. Výborná také při plánování těhotenství, v jeho průběhu i po porodu, během kojení.

→ Redukční výživa
Stanovení ideálního množství energie pro dosažení zdravé redukce hmotnosti. Výběr vhodných potravin, správná příprava pokrmů, načasování jídel atd. Pozvolné hubnutí bez negativních dopadů iracionálních diet jako jsou nejčastěji jo-jo efekt, hlad a únava. Snižování hmotnosti pro umožnění zdravotního zákroku (operace).

→ Dětská výživa
Doporučení dětského jídelníčku. Jak přimět děti konzumovat zeleninu, luštěniny, ryby, neochucené mléčné výrobky a další dětmi neoblíbené potraviny a pokrmy.  Vhodné sladkosti s malým obsahem cukru. Pitný režim, svačiny do škol, nebo na výlety. Terapie dětské obezity.

→ Sportovní výživa
Výběr vhodné sportovní aktivity. Jak se najíst před a po tréninku. Ideální tepová frekvence. Sportovní nápoje a speciální potraviny (spalovače tuku, proteiny aj.). Plánování jídelníčku na tréninky i závody. Strava na podporu regenerace.

→ Výživa pro zlepšení zdravotních problémů a onemocnění
Strava vodná ke zlepšení zdravotních potíží a při onemocnění (vysoká hladina cholesterolu, krevních tuků, kyseliny močové (dna), cukrovka, žaludeční vředy, alergie na lepek a laktózu, kožní problémy, poruchy příjmu potravy a další. Jídelníček po operacích trávicího traktu.

PŘEDNÁŠKY, SEMINÁŘE, KURZY

Ve školách, firmách, sportovních akcích, nebo zájezdech. Hodinové, jednodenní i vícedenní. Téma podle Vašeho přání. Podmínkou je objednávka v dostatečném předstihu s ohledem na náročnost zvoleného tématu.

PRÁCE V TERÉNU

→ Zdravý nákup
V obchodním řetězci podle Vašeho výběru. Jak se orientovat v potravinách. Co je důležité znát a sledovat při nákupu potravin.

Vaření u vás doma
Lekce vaření ve Vaší kuchyni. Pokrmy dle Vašeho přání. Snídaně, svačiny, polévky, hlavní jídla, dezerty.

Poradenství není spojeno s prodejem jakýchkoliv výživových preparátů!

Napsat komentář