RSS

Využijte v kuchyni co nejvíce sezónních surovin

28 dub

Sezónní suroviny a plodiny nám poskytují nejvíce cenných živin. Proto je tak důležité, důkladně si je vybírat. K jejich zužitkování v kuchyni vám může pomoci kuchařka Jany Vašákové a Zdeny Skokanové N. „JEZTE ČESKY rok v naší kuchyni.“ Kniha je velmi krásně zpracovaná, jak obsahově tak graficky. Kromě receptů poskytuje i mnoho cenných informací. Recepty rozděluje na roční období a tím taky seznamuje, co je pro dané období čerstvé a to nejlepší.

Nahlédněte do seznamu receptů →

JARO

  • Ředkvičkové topinky
  • Pohanka s jogurtem a jahodami
  • Rybí karbanátky s hráškem
  • Chřestový salát s kroupami
  • Špenátový koláč
  • Karotkové pyréJEZTE ČESKY rok v naší kuchyni

LÉTO

  • Fenyklová pomazánka s tvarohem
  • Plněné bedly se sýrem
  • Rajčatová polévka s paprikami
  • Koláč z křehkého těsta s jostou a rybízem
  • Borůvková povidla

PODZIM

  • Košíčky z mrkve, dýně a vlašských ořechů
  • Pomazánka z křenu a jablka
  • Sekaná z kapusty
  • Koláčky s hruškami a sýrem

ZIMA

  • Pomazánka z červené řepy
  • Jáhlová kaše s mandlemi a švestkami
  • Lívance s brusinkami a jogurtem
  • Čočkové karbanátky
  • Celerový krém

Pokud knihu neseženete přímo v knihkupectví, můžete si ji objednat ZDE.

Advertisements
 

Vlastnosti: , , , ,

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s

 
%d bloggers like this: